Cara Menggunakan Kiosk KWSP

Cara Menggunakan Kiosk KWSP

Cara menggunakan kiosk KWSP, pertama sekali pastikan Anda membawa kad pengenalan (IC) Anda dan pergi ke kiosk KWSP yang boleh didapati di cawangan KWSP, beberapa bank dan juga UTC.

i-Citra bila masuk (pict)

i-Citra Bila Masuk?

Sila ambil perhatian bahawa setiap pemohon mungkin menerima tarikh pembayaran yang berbeza. Sila baca artikel ini hingga akhir untuk menyemak i-Citra bila masuk.

i-Sinar Bila Masuk

i-Sinar Bila Masuk?

Pembayaran i-Sinar untuk Ogos 2021 akan bermula pada 26 & 27 Julai 2021. Berikut maklumat terkini mengenai i-Sinar bila masuk?

Cara Kemaskini i-Citra 2021

Cara Kemaskini i-Citra

Cara kemaskini i-Citra, bagi Anda yang tersilap memasukkan jumlah pengeluaran kerana tersalah memasukkan jumlah, Anda pasti ingin tahu cara kemaskini i-Sinar.

Semakan Kelulusan i-Citra 2021

Semakan Kelulusan i-Citra

Bagi Anda yang telah membuat permohonan i-Citra, kini Anda boleh membuat semakan kelulusan i-Citra secara online melalui laman web rasmi i-Citra.kwsp.gov.my.

Cara Check Status i-Sinar

Cara Check Status i-Sinar

Berikut panduan cara check status i-Sinar. Selepas membuat permohonan untuk i-Sinar, Kita perlu mengesahkan permohonan i-Sinar kita telah diluluskan atau tidak.

Semakan i-Sinar KWSP Kategori 2

Semakan i-Sinar KWSP Kategori 2

Berikut cara buat semakan i-Sinar KWSP Kategori 2. Dua cara yang boleh Anda gunakan untuk mengetahui sama ada Anda lulus atau tidak selepas mendaftar i-Sinar.

Semakan i-Citra 2021

Semakan i-Citra

Beberapa jenis semakan i-Citra yang boleh Anda lakukan di portal icitra.kwsp.gov.my semakan permohonan i-Citra, status kelulusan dan semakan status pembayaran i-Citra.