Cara Langgan Internet CELCOM Unlimited

Adakah anda mahukan masa bercakap tanpa had? Kini ada pelbagai pakej internet Celcom yang boleh digunakan untuk telefon pintar Anda. Sudah tentu, langgan internet Celcom lengkap dengan senarai pakej dan tarif pakej internet Celcom yang disediakan data tanpa had dan internet berkelajuan tinggi tanpa had untuk telefon pintar anda.

Siapa yang tak kenal Celcom, tentu sahaja semua orang sudah tahu Celcom itu adalah layanan telephone yang berjalan di jaringan GSM yang beroperasi di Malaysia. Celcom komited untuk menyampaikan pengalaman digital terbaik pada rangkaian 4Gnya yang terluas, untuk pelanggannya dengan menginovasi produk dan perkhidmatannya bagi memenuhi keperluan pelanggan bagi penggunaan Internet tanpa had dan tanpa gangguan.

Di samping menawarkan beberapa perkhidmatan, seperti pakej prabayar, dan pascabayar, serta apa yang selalu digunakan oleh orang apabila perkembangan teknologi smartphone berkembang adalah pakej internet.

Bagi Anda pelanggan baru yang belum mengetahui cara langgan internet Celcom unlimited, Cara paling mudah langkah-langkah cara langgan internet Celcom unlimited berikut ini.

 

Cara Langgan Internet Celcom Unlimited

Cara Langgan Internet CELCOM Unlimited Data RM35 dengan USSD

Cara mudah dan cepat Anda boleh tekan :  *118*2*2*10#

1. Tekan *118# and Pilih “Internet Plans
2. Pilih “Internet Pass”
3. Pilih “10. RM35 unlimited ( NEW )
4. Pilih “Subcribe Confirmation page
5. Pemberitahuan Berjaya

Pakej data celcom tanpa had RM35 ini disertakan dengan panggilan percuma ke semua rangkaian kecuali nombor hotline. Anda boleh menikmati data tanpa had pada kelajuan sehingga 3 mbps dan 3GB High Speed ​​​​data hotspot jika anda melanggan pelan RM35, dan 1GB hotspot untuk langganan RM12 selama seminggu. Dan tiada Akses VIP Late Night & Iflix VIP tanpa had.

Cara Langgan Internet CELCOM Unlimited dengan CELCOM Life APPS 2.5

Anda dapat langgan Internet Celcom Unlimited menggunakan aplikasi Celcom Life yang dapat Anda download di Google Play Store atau AppStore.

1. Pilih “Buy More” dan klik “Internet Plans”
2. Langgan Internet Pass apa saja, Pilih Monthly Unlimited RM35
3. Konfirmasi, Pilih NEXT
4. Pemberitahuan Berjaya, CONFIRM

Pastikan anda mempunyai baki kredit yang mencukupi. Jika kredit anda tidak mencukupi dan anda memerlukan keperluan segera, baca artikel tentang Cara Pinjam Kredit Celcom Terkini.

Demikian maklumat ini kami sampaikan, semoga dapat membantu anda.